Slava Dubenco nu are timp de relaxare! Interpretul a lansat un videoclip OBRAZNIC

Distribuie

Unii interpreţi sunt în vacanţă, se odihnesc şi se bucură de vară şi aşteaptă toamna să-şi lanseze piesele. Dar Slava Dubenco nu are timp de relaxare. După o colaborare recentă cu Olia Tira, el a hotărât să-şi bucure fanii cu o nouă piesă şi cu un nou videoclip, de data asta cam obraznic.

„Această piesă este despre domnişoare, despre viaţa de burlac… Fetelor le place muzica mai melancolică, iar băieţii m-au rugat să fac o piesă mai veselă, pentru că atunci când dau o tură cu maşina să poată asculta muzica mea”, a spus Slava Dubenco.

Piesa este în colaborare cu Bax Di, rapper moldovean, care a reuşit să devină cunoscut şi în Rusia. Slava Dubenco a recunoscut că şi-a dorit aceast lucru deoarece Bax Di este un profesionist şi de la el are multe de învăţat.

„Pentru că este o piesă veselă, am hotărât să filmez un videoclip, despre care cei care îl vizionează să spună că este minunat. Am invitat fete care dansează la discotecă şi m-am străduit să fac ceva frumos şi plăcut. Ieri am înregistrat o piesă nouă, „Toliko Tî”, despre dragostea împlinită. Această piesă este a şaptea de pe acest album. Vreau să înregistez treisprezece piese şi plec la Moscova cu acest album, să-mi continui cariera muzicală acolo”, a declarat interpretul.

publika.md


Distribuie
..