Singurul boy band autohton. S-au lansat în showbiz pentru a cuceri cât mai multe fete

Distribuie

Dacă duceţi lipsă de muzică bună, de ceva nou şi vă place Backstreet Boys, avem o veste minunată pentru voi! A venit momentul să avem boy-band-ul nostru autohton. Faceţi cunoştinţă cu 4 băieţi frumoşi, membri ai formaţiei Limit Band.

Patru băieţi, tineri şi ambiţioşi au hotărât să creeze un boy-band moldovenesc. Unul dintre ei se află în România, dar ceilalţi trei au acceptat invitaţia noastră de a vorbi despre această nouă apariţie în showbiz-ul autohton.

„La moment nu avem nici-o piesă personală, nici nu ne grăbim deoarece vrem să avem un impresar, să semnăm un contract. Dar am lansat un cover pe Internet, piesa lui Maxim „Sărutări criminale”.
În două săptămâni pe reţelele de socializare au adunat peste 10.000 de like-uri şi sute de mii de vizualizări pe YouTube. În ultimile două săptămâni de când am postat acel video, am avut pe zi o sută de oaspeţi şi câte multe mesaje de la fete”, a spus un membru al formaţiei.

Hotărâţi, baieţii au explicat că apariţia lor are un singur scop, acela de a impresiona domnişoarele. Şi pare că le reuşeşte. Au deja sute de fane, dovadă sunt bannerele care au invadat reţelele de socializare cu incripţia Limit band.

„Nu cred că este nevoie de studii muzicale ca să faci ceva bun. Desigur cu talent dar fără studii muzicale nu-i posibil să faci ceva de calitate. 
Scopul nostru este să atingem la inimă şi să facem cât mai multe cover-uri, dar şi piese de dragoste, cu intenţia să atingem inimile domnişoarelor”, a spus un alt membru al trupei.

publika.md


Distribuie