Şi-a filmat soţia în timp ce făcea sex! Cum s-a răzbunat un bărbat la divorţ

Distribuie

Un britanic s-a folosit de imagini intime cu fosta soţie pentru a se răzbuna pe ea. Gerald McCarthy a filmat în secret o partidă de sex, iar apoi s-a folosit de videoclip pentru a o face pe femeie să declare Curţii Judecătoreşti că nu are nevoie de bani pentru copii.

Proaspăt divorţat şi falit, britanicul i-a spus fostei soţii că va face publice „filmele porno” cu ei doi făcând sex şi imagini cu ea goală, potrivit Mirror. Gerald McCarthy, în vârstă de 51 de ani,  i-ar fi trimis fostei soţii, Amanda Mortimer, fotografii deocheate, într-o încercare de a o face pe aceasta să mintă judecătorii că nu mai are nevoie de ajutor financiar din partea lui pentru a-şi creşte copiii.

Juraţii au auzit că imaginile intime erau capturi dintr-un filmuleţ secret pe care Mcarthy l-a făcut pentru orice eventualitate, fără ca femeia să aibă habar de acest lucru. Pe lângă aceste ameninţări, bărbatul i-ar fi spus fostei sale soţii că o să se asigure că aceasta nu va reuşi să vânda casa lor pentru un preţ rezonabil.

Cei doi au avut o relaţie de 20 de ani şi au trei copii.

realitatea.net


Distribuie
..