Şi-a dorit să aibă o talie de viespe şi a purtat CORSET timp de 17 zile! Niciodată nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva, dar s-a întâmplat

Distribuie

Oricine îşi doreşte să aibă o siluetă de invidiat şi o talie de viespe, motiv pentru care atunci când nu sunt mulţumite de modul în care arată, numeroase tinere apelează la trucuri care mai de care mai inedite.

Inspirată de celebrităţi precum Kim Kardashian şi de Dita Von Teese, adolescenta din imaginile de mai sus a acceptat provocarea lansată de Vanna B., autoarea cărţii Waist Training 101: A Guide to Using Corsets to Slim Your Waistline, de a purta un corset timp de 17 zile pentru a ajunge la dimensiunile dorite.

Dacă în prima zi a purtat piesa vestimentară doar două ore şi a simţit că nu mai poate să respire, în perioada următoare, timpul a crescut, iar efectele secundare au fost mai mici.

Totuşi, la finalul celor 17 zile, aceasta a mărturisit că un corset nu este vreo pilulă de slăbit care topeşte pur şi simplu grăsimea. Ea a recunoscut că a pierdut 1,5 centimentri în talie, însă a pus acest rezultat şi pe urmarea unui regim strict.

a1.ro.


Distribuie