Sfatul specialiştilor. Vezi cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie. FOTO

Distribuie

Experţii în astrologie spun că preferinţele în materie de design sunt în strânsă legătură cu zodia care te guvernează şi care îţi influenţează personalitatea şi caracterul. Iată cum trebuie să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie.

Berbec

 Berbecii preferă elementul foc, iar culorile dominante ale zodiei sunt roşul şi portocaliul. Berbecilor le plac interioarele aerisite, în care sunt multe obiecte de iluminat şi chiar un şemineu.

Taur

 Astrologii spun că stilul care ţi se potriveşte este cel în care predomină luxul. Dacă alegi un pian sau o sofa în stil baroc, nu vei da greş.


Gemeni

 Gemenii sunt o zodie de aer care preferă spaţiile luminoase şi aerisite. Culorile predominante ale acestui semn, care sunt galbenul şi portocaliul, îşi vor găsi locul în casă prin mutiplele obiecte de decor. 
Indiferent de gusturi, trebuie să te ocupi în special de camerele unde îţi primeşti oaspeţii, fiindcă eşti o persoană sociabilă.


Rac

 Racul are o fire introvertită şi sensibilă. De pe lista culorilor tale preferate nu vor lipsi albastrul închis, argintiul şi albul, iar camera din locuinţă pentru care îţi vei folosi din plin creativitatea, va fi baia, din care nu trebuie să lipseasca un jacuzzi.

Leu

 Soarele şi culoarea strălucitoare a acestuia, auriul, sunt elementele caracteristice zodiei Leu. Încearcă un mobilier modern şi obiecte de decor în culori calde, cum ar fi portocaliul sau roşul. Oglinzile trebuie să fie nelipsite din încăpere.

Fecioara

 Culorile predominante ale casei tale vor fi inspirate din natură şi vor face parte din gama nuanţelor de pământ, element care de fapt, te guvernează. Printre obiectele de decor care nu ar trebui să lipsească din casa ta sunt plantele uscate şi accesoriile de mici dimensiuni.


Balanţa

 Eşti un semn de aer care adoră lumina. Dacă vrei ca locuinţa ta să fie învăluită în romantism, foloseşte pentru decorarea ei culori delicate, precum verdele şi rozul, dar şi obiecte care pot reflecta lumina, cum ar fi oglinzile şi corpurile din sticlă.


Scorpion

 Scorpionii sunt protejaţi de elementul apă şi preferă nuanţele dramatice.
Optează pentru materiale naturale, cum sunt piatra şi lemnul.

Săgetător

 Din locuinţa săgetătorilor nu trebuie să lipsească lumânările de decor.
Spiritul tău de aventură te va îndemna să alegi pentru amenajarea locuinţei materiale cu provenienţă exotică, precum bambusul, dar şi culori precum albastrul intens şi verdele crud.


Capricorn

 Capricornii sunt traditionalişti şi adoră culorile pământului, element care îi caracterizează.
Obiectul de decor aflat în capul listei ar trebui să fie ceasul. Acesta are atât un rol estetic, cât şi unul practic.


Vărsător

 Vărsătorul este un semn de aer caracterizat prin independenţă şi vitalitate. Decorează-ţi casa modern, cu nuanţe de violet şi albastru.

Peşti

 Culorile preferate sunt tipice mediului acvatic.
Optează pentru accesoriile de interior din sticlă ori pentru cele din lemn parfumat, precum santalul.

sursa: divahair.ro


Distribuie
..