SEX-Horoscop: Ce tehnici de Kama Sutra să încerci, în funcţie de zodie

Distribuie

Adaugă o notă senzuală în viaţa ta sexuală, prin nişte tehnici şi poziţii inspirate din Kama Suntra. Trucurile potrivite zodiei tale sau a partenerului tău, vor accelera pasiunea şi vă vor aduce la culmile plăcerii

Berbec
Nativii din berbec sunt nişte firi grăbite şi agitate, care deseori nu reuşesc să ajungă la culmile plăcerii în sex. Astfel, exerciţiile de meditaţie din yoga vor ajuta berbecii să-şi canalizeze energia şi să se bucure la maxim de o partidă de sex.

Taur
Taurii au capacităţi senzoriale foarte accentuate, iar masajul erotic este o tehnică kama sutra, care va excita de minune şi va „aprinde” pasiunea.

Gemeni
Fantezia erotică este punctul forte la nativii din gemeni, însă care doar consumă  energia sexuală.  De aceea, se recomandă punerea în practică a dorinţelor sexuale.

Rac
Nativii din rac pun preţ pe preludiu şi anume pe sărut. Pe lângă sărutul pe buze, te sfătuim să incluzi şi săruturile pe ochi, obraji, gât, piept, coapse.

Leu
Leii preferă doar „cireaşa de pe tort”, adică senzaţiile supreme. Tehnica kama sutra care ţi se potriveşte presupune stimularea cât mai multor zone erogene simultan.

Fecioară
Pentru nativii din fecioară, primordiale sunt plăcerile. Te sfătuim să uiţi de inhibiţii şi complexe şi să  te laşi dus(ă) de val, savurând fiecare clipă de plăcere şi extaz.

Balanţă
Poziţiile sexuale kama sutra care presupun o armonie perfectă între parteneri este alegerea ideală pentru nativii din balanţă. Trebuie să încerci tot ceea ce ţi se pare provocator şi să fii pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită.

Scorpion
Uimitor, dar nativii din scorpion adoră cel mai mult  sexul, chiar dacă nu vor recunoaşte despre acest lucru.  Asta pentru că acest truc kama sutra redescoperă permanent sexualitatea.

Săgetător
Muşcăturile şi zgârieturile menite să sporească plăcerea au un capitol special dedicat în kama sutra, iar tu ar trebui să-ţi laţi latura animalică să iasă la suprafaţă, din când în când.

Capricorn
În tehnica kama sutra, îmbrăţişările au un rol aparte, foarte bine determinat. De fapt, orice preludiu, potrivit acestei practici străvechi, trebuie să debuteze cu o serie de îmbrăţişări erotice. Strânge-ţi în braţe persoana iubită şi lasă-ţi mâinile să-i mângâie tot corpul.

Vărsător
La fel ca şi gemenii, nativii din vărsător au o imaginaţie debordantă care aprinde aprinde instant partenerul. Important este să pui în practică cele mai incendiare poziţii pe care le ai în imagiaţie.

Peşti
Tehnica kama sutra acordă o importanţă foarte mare preludiului, iar asta trebuie să facă şi peştii. Chiar dacă  le este greu să se relaxeze total, mângâierile, săruturile lungi şi îmbrăţişările sunt perfecte pentru a intra în starea de euforie.


Distribuie
..