SEX CONDIMENTAT! Cele mai ciudate prezervative din lume | GALERIE FOTO

Distribuie

Pentru a condimenta viaţa amoroasă, cercetătorii îşi pun în funcţiune creativitatea şi produc cele mai inedite obiecte sexuale. Pe lângă jucăriile sexuale şi alte „ustensile” pentru plăceri, oamenii de ştiinţă nu încetează să ne surprindă cu prezervative neobişnuite.

În prezent, atitudinea societăţii faţă de prezervativ este în de ajuns de abiguă.  Unii se sfiiesc nu numai să cumpere un prezervativ, dar şi să pronunţe acest cuvânt.  Alţii însă, sunt dispuşi să ofere oricărui trecător un prezervativ, în scopul de a feri tinerii de consecinţele unui sex neprotejat.
Designerii însă se amuză, creând cele mai neobişnuite şi amuzante prezervative.

Află mai jos care sunt cele mai ciudate prezevative din întreaga lume.

 Prezervative Condometric: fii realist!
Un bărbat îşi poate lauda mărimile, uneori preamărindu-le, însă prezervativele Condimetric vor arăta realitatea. Asta pentru că pe prezervativele sunt pictaţi centimetri, care arată mărimea reală a penisului.

Prezervative : „Perne perverse”
Aspectul prezervativului, numit „perne perverse”, de fapt nu are nimic de-a face cu contraceptivele. Aceasta este de fapt o plapumă obişnuită pentru perne, creată de designerul american Little Elk.

 Prezervativele Love Light, ca să nu vă pierdeţi în întuneric
Prezervativele Love Light ajută femeia să nu piardă din vedere organul sexual al bărbatului, chiar şi în întuneric. Având proprietatea de fosforescenţă, prezervativele luminează imediat ce dispare lumina.

 Prezervative pe bâţ
Cuvântul ” a suge” are două înţelesuri, inclusiv şi cu privire la sex. De aceea, nu te mira de ce pe piaţă apar prezervative, care arată exact ca o acadea.

 McCondom – prezervativele cu gust de whisky
Oamenii s-au obişnuit deja cu prezervativele aromatizate, care au gust de fructe sau ciocolată. Recent a apărut şi prezervative McCobdom cu gust de whisky.

 Conserve japoneze cu prezervative
De obicei, suntem obişnuiţi să conservăm pentru iarnă murături, legume, şi fructe, precum şi sucuri de fructe. În Japonia însă se concervă şi prezervative. Oare e nevoie să fie ţinute şi ele la rece?Vezi mai jos mai multe tipuri de prezervative ciudate:

Prezervative astrologice

Smoking

Prezervative „prezidenţiale”

Prezervative Kawaii

Prezervative în stilul Kung FU

Prezervative Star Wars


Distribuie