Scarlett Johansson a fost cerută în CĂSĂTORIE. Află cine este norocosul cu care s-a logodit actriţa. FOTO

Distribuie

Actriţa americană Scarlett Johansson s-a logodit, iar norocosul este jurnalistul francez Romain Dauriac. Potrivit revistei People, Romain Dauriac a cerut-o în căsătorie pe Scarlett Johansson în urmă cu o lună, iar inelul de logodnă este unul vintage, în stilul Art Deco.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat în filme precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii/ The Avengers” şi „Iron Man 2”.

Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la „Captain America: The Winter Soldier”.

sursa:mediafax.ro


Distribuie