Sărbătoare dublă în familia Prezidenţială! Vezi cum îşi sărbătoreşte ziua de naştere Prima Doamnă

Distribuie

Astăzi este sărbătoare dublă în familia Preşedintelui Republicii Moldova. Familia Prezidenţială nu sărbătoreşte doar Crăciunul, dar şi ziua de naştere a Primei Doamne, Margareta Timofti.

Nicolae Timofti a dezvăluit că familia sa obişnuieşte să sărbătorească Crăciunul pe stil nou, în data de 25 decembrie. Tot atunci este ziua de naştere a unuia dintre cei trei fii ai săi, iar în data de 7 ianuarie, familia sărbătoreşte ziua de naştere a soţiei.

Şi pentru că prima doamnă a afirmat într-un interviu că familia reprezintă oaza de linişte, înţelegere şi dragoste, probabil şi în acest an vor sărbători discret, în familie, cu rudele şi prietenii.

Margareta Timofti s-a născut în satul Parcani, raionul Soroca. Este licențiată în drept, în 2005 absolvind Facultatea de Drept a Universității de Stat.

Din 2010 până în prezent este consultant principal în Secţia drept comunitar, aproximare a legislației şi informare legislativă a Direcţiei generale juridice a Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova.

Margareta Timofti este căsătorită şi are 3 copii.


Distribuie
..