Sânii unei femei trebuie atinşi, în funcţie de forma sfârcurilor. DETALII

Distribuie

Practic, dintotdeauna bărbaţii au căutat modalităţi prin care să-şi satisfacă partenerele, astfel încât ele să ajungă la orgasm. Pentru că oricât de bine s-ar înţelege un cuplu în toate celelalte aspecte ale relaţie şi oricât s-ar iubi, dacă sexul scârtie sau lipseşte cu desăvârşire, mai devreme sau mai târziu acel cuplu se va destrâma.

Iar pentru a deveni amântul perfect un bărbat trebuie să acorde atenţie sporită sfârcurilor unei femei. Acestea acţionează că un adevărat barometru, iar un bărbat atent va şti starea în care este iubita să doar privindu-le. Astfel, când sfârcurile sunt sus, atunci femeia este excitată, când sunt jos, atunci înseamnă că eforturile tale nu au avut rezultatul dorit, scrie sfatulparintilor.ro. În acelaşi timp însă, funcţionează şi ca termometre, ridicându-se când este frig. Iar pentru unele femei sfârcurile sunt atat de importante încât pot ajunge la orgasm doar dezmierdându-le. Cu toate acestea, sensibilitatea sfârcurilor variază de la o femeie la femeie aşa că trebuie manevrate cu grijă.

 1. Sfârcurile mari

Pentru că au mai multe terminaţii nervoase acestea sunt extrem de sensibile, aşa că nu trebuie să fii prea agresiv sau să foloseşti o forţă prea mare când te apleci asupra lor.

 2. Sfârcuri mici

Aureola, zona rotundă colorată din jurul unui sfârc, este de fapt mai sensibilă decât sfârcul însuşi. Concentrează-te în special pe zona superioară a sânului. Vei obţine rezultate mult mai bune.

  3. Sfârcuri inversate

Potrivit unui studiu, 3% dintre femei au sfârcurile astfel, iar cauza este una genetică. Terminaţiile nervoase ale acestor sâni nu diferă comparativ cu cele de la sfârcurile normale. Totuşi femeile cu astfel de „anomalii” ar putea fi mai sensibile din punct de vedere emoţional pentru că sfârcurile lor nu sunt „normale”. Ceea ce înseamnă că dacă prietena ta are astfel de sfârcuri este bine să-i complimentezi sânii în timp ce te joci cu ei.

 


Distribuie
..