Sanda Filat, în rol de ţărăncuţă. Uite la ce şedinţă FOTO a participat. VIDEO

Distribuie

S-a născut şi a copilărit în Chişinău, dar tot timpul a fost impresionată de oamenii de la ţară. Este fascinată de femeile care se trezesc o dată cu zorile, mulg vacile şi îngrijesc de roada din grădină. Vezi mai jos în ce rol a pozat Sanda Filat.

Sanda Filat a acceptat să se transforme, pentru o zi, într-o țărăncuță frumoasă și harnică-foc, scrie unica.md

Pentru o zi Sanda Filat s-a bucurat din plin de viaţa de la ţară.

Trăsătura mea predilectă este jovialitatea.

Dacă aş lua viaţa de la capăt, nu aş schimba nimic.

Experienţele cele mai însemnate pe care le-am trăit până acum au fost naşterea copiilor, dar şi multe alte experienţe care m-au marcat, printre care oamenii pe care i-am întâlnit, cărţile pe care le-am citit, dar şi călătoriile.

Este diferenţă în a creşte un băiat şi o fată. Ca regulă, cu fetele e mult mai simplu, ele sunt mai cuminţi, mai înţelegătoare. Băieţii sunt mai activi, mai “războinici”. Eu sunt foarte bucuroasă că am cunoscut ambele experienţe, pentru că m-au ajutat să cunosc din prima zi de naştere cum cresc femeile, dar şi bărbaţii.

Cu anii devenim mai conştienţi – de noi înşine, de lumea din jur, de ce e bine şi ce e rău; asta e cea mai mare şi importantă achiziţie. Cu anii devenim mai responsabili şi mai înţelepţi. Asta în cazul în care ne maturizăm şi evoluăm. De pierdut, pierdem celule nervoase, pierdem energie, pierdem oameni dragi.

Când ieşim din casă, noi femeile ar trebui să fim neapărat atente la multe lucruri. De cum începe ziua, ar fi bine să fie atente cu ce gânduri o încep, ce vorbesc când deschid prima dată gura, ce pun în gură la micul dejun, ce pun pe ele şi spre ce îşi îndreaptă atenţia.

Îmi plac hainele comode, asta e prima condiţie. Îmi place ca hainele să fie de calitate şi să mi se potrivească. Cât despre ţinute, mă simt foarte bine în blugi, cămăşi, sacouri sau rochii pe care le pot purta atât ziua cât şi la o ocazie. Rochiile cu croi simplu, fără gulere sunt preferatele mele.

Fiecare om are sistemul său de valori în viaţă. Eu nu trăiesc pentru ceva anume. Viaţa ne oferă încercări şi bucurii şi noi trebuie să le primim pe toate cu recunoştinţă. Să ne valorificăm potenţialul, să fim oneşti, să fim buni.

În această postură m-am simţit ca în filmele româneşti. Am intrat în rol şi mi-a plăcut să simt cum trăiau femeile noastre pe vremuri, cât de simplă era viaţa lor, o viaţă în armonie cu sine şi cu natura. Hainele şi accesoriile mi-au plăcut în mod deosebit. Erau foarte comode şi frumoase.


Distribuie
..