Sanda Filat: ”Ceea ce este în viaţa mea acum, este perfect” VIDEO

Distribuie

Sanda Filat este o femeie frumoasă, o persoană discretă şi un om împlinit. Ea este implicată în desfăşurarea unor proiecte de suflet cu o importanţă deosebită pentru cultura noastră. Este o femeie de succes şi nu regretă nimic din cele întâmplate în viaţa sa.

Deja al 4-lea an consecutiv Sanda Filat patronează festivalul internaţional Johan Sebastian Bach.

”Acest festival are un feedback foarte pozitiv de la oameni. Asta ne motivează să mergem înainte. Am deschis anul acesta fundaţia culturală Bach, care va promova tinerele talente. Există această necesitate de lucruri frumoase, de muzică de calitate. Anul acesta festivalul va avea o amploare şi mai mare, avem un invitat special din Paris, de la biserica Notre Dame”.

Sandei Filat îi place frumosul şi spune că se străduie să transmită şi copiilor ei acest lucru, iar aceştia la rândul lor, o susţin în toate.

”Dacă părinţii sunt fericiţi, şi copiii sunt fericiţi, dacă ei văd că mie-mi place ceea ce fac, pentru ei este foarte ok”. 

Adoră activităţile cu implicare spirituală şi umanitară. Cât despre viaţa personală, ţine cu sfinţenie să nu o dezvăluie tuturor.

”Eu nu văd de ce să faci spectacol din viaţa ta personală. Fiecare are adevărul său şi lucrurile sunt foarte interpretabile. Totul depinde de atitudinea pe care o ai. Când o situaţie o percepi ca pe o lecţie din care trebuie să înveţi ceva, atunci nu există regrete. Eu nu mă supăr, şi dacă nu mă supăr, nu am nevoie să iert”.

Nu are resentimente şi de asta nu ar schimba nimic din trecutul ei. 

”Nicio virgulă, n-aş schimba nimic, viaţa mea a fost foarte interesantă, eu consider că am avut mare noroc să trec prin situaţii care m-au făcut mai tare, m-au motivat, mi-au dat o nouă viziune a vieţii, deci, n-aş schimba nimic”. 

Sanda Filat este o doamnă ce poartă în ochi emoţiile împlinirii.

”Ceea ce este în viaţa mea acum, este perfect”. 


Distribuie
..