S-a inventat lenjeria intimă care le permite partenerilor să se atingă de la distanţă

Distribuie

Cât ai da să simţi partenerul alături atunci când nu este lângă tine?! Pentru că relaţiile la distanţă sunt tot mai des întâlnite, producătorii Durex au inventat un sortiment de lenjerie intimă high-teh, care le permite partenerilor să se atingă şi atunci când sunt departe unul de celălalt.

„Fundawear”, este denumirea proiectului de lenjerie intimă care-ţi îndulceşte clipele de singurătate până în momentul revederii cu persoană iubită. Dacă te numeri şi tu printre persoanele care au o relaţie la distanţă şi vrei să încerci această nouă metodă de a-ţi simţi mai aproape iubitul, vei avea nevoie de un telefon mobil inteligent şi de această lenjerie care are încorporat un „dispozitiv” şmecher.

Cu ajutorul unei aplicaţii pentru telefonul mobil, partenerii pot trimite semnale de la un telefon la celălalt, pentru a declanşa vibraţiile.

Pentru bărbaţi sunt disponibili boxeri, iar pentru femei sutiene şi bikini, toate prevăzute cu mini-vibratoare.

La acest moment, această lenjerie intimă este în faza experimentală, dar există posibilitatea, pentru doritori, să se înscrie pe lista celor dispuşi să testeze beneficiile Fundawear.

Tu ai încerca aşa ceva?


Distribuie