S-a inventat aparatul care GĂTEŞTE în locul tău. Vezi câte beneficii are

Distribuie

Gătitul mâncării de zi cu zi treptat devine o rutină pentru orice femeie. Visul nostru comun este să avem un ajutor în bucătărie, care să ne faciliteze munca. Ar fi extraordinar dacă cineva ar avea grijă de noi şi n-ar mai trebui să pregătim în fiecare zi oale de ciorbă, tocăniţă, legume sau prăjituri.

Acum însă pe piaţă există un aparat  inovator, un fel de oală electrică sub presiune, care găteşte în locul tău. Tot ce se cere de la tine este să alegi reţeta preferată, să pregăteşti ingredientele, să le pui în aparat, să alegi programul de gătit, iar apoi, să te aşezi cu familia la masă.

Iată 3 beneficii majore de care te poţi bucura dacă foloseşti această inovaţie în bucătărie:
 
2. Nu mai este atât de cald

Vara caldura devine insuportabilă şi cu atât mai mult nimeni nu-şi doreşte să petreacă zilnic câteva ore în bucătărie. Atunci când gătim pe aragaz în vase obişnuite, acestea degajă un volum mare de căldură. Prin contrast, aparatul reţine aburul, astfel încât nicio sursă de căldură nu transformă bucătăria într-o saună. 


3. Mai puţină murdărie după ce gătim

Gătind în vase obişnuite, aburul şi uleiurile degajate se depun pe suprafeţele din bucătărie. Acest aparat insă, are un capac bine securizat ce împiedică eliminarea stropilor în exterior. Ai nevoie de un singur vas pentru a găti un fel de mâncare deoarece pui toate ingredientele odată, la început,  aşa că reduci şi cheltuielile cu detergenţii de vase.


4. Alimentele îşi păstrează cantitatea de substanţe nutritive şi sunt mai gustoase

Alimentele gătite au o valoare nutritivă mai mare decât cele gătite mult timp pe aragaz. Cu cât timpul de preparare al alimentelor creşte, cu atât mai multe substanţe nutritive sunt distruse.

Faptul că alimentele se gătesc într-un timp mai scurt, înseamnă că îşi păstrează mai mult din culoare, aromă, dar şi din minerale şi vitamine. În plus, gătitul sub presiune sporeşte bogăţia aromelor naturale oferind un gust desăvârşit. 


Distribuie