Robert F. Kennedy Jr. s-a căsătorit

Distribuie

Robert F. Kennedy Jr. şi logodnica sa, actriţa Cheryl Hines, s-au căsătorit în localitatea Hyannis din peninsula Cape Code, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc sâmbătă seară, potrivit presei americane.

Ceremonia de nuntă, la care au participat doar prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, a avut loc în timpul reuniunii anuale a familiei Kennedy, precizează revista People.

Robert F. Kennedy Jr., în vârstă de 60 de ani, un avocat specializat în probleme de mediu, este fiul fostului senator american Robert F. Kennedy. Cheryl Hines, în vârstă de 48 de ani, este o actriţă americană şi, totodată, scenarista serialului „Curb Your Enthusiasm”, produs şi difuzat de postul HBO.

Informaţia despre căsătoria celor doi a fost confirmată de fanii actriţei americane şi de designerul Romona Keveza, creatoarea rochiei de mireasă.

Robert F. Kennedy Jr. şi Cheryl Hines s-au cunoscut în timpul unei vacanţe de iarnă în statul american Utah. Aceasta este a doua căsătorie pentru Cheryl Hines şi cea de-a treia pentru Robert F. Kennedy Jr.

Mediafax.ro


Distribuie
..