Reporterul care merită un OSCAR! Relatarea dramatică a devenit VIRALĂ şi a stârnit o avalanşă de glume! VIDEO

Distribuie

O transmisiune despre furtuna Desmond, care a lovit Irlanda, a devenit virală pe internet. Teresa Mannion, reporter al ştirilor de seară, pentru canalul RTE a relatat din mijlocul urgiei, transmiţând repetiv oamenilor că nu este bine să iasă din casă.

Vântul era puternic, ploaia îi bătea în faţă, astfel că tânăra abia se putea ţine pe picioare. La finalul intervenţiei televizate, prezentatorul din platou i-a cerut să se ducă la un adăpost şi să nu mai stea în vijelie.

Cei care au vrut să facă haz de necaz au văzut în modul în care tânăra se balansa, din cauza vântului, un dans. Şi au interpretat că ţinea mâna la ureche, nu pentru a auzi mai bine emisia, ci pentru că mixa. Astfel, câteva momente din relatarea ei au fost montate pe o melodie.

Modul în care a realizat transmisiunea, puternic afectată, cu mult dramatism, i-a incitat pe internauţi la distribuirea uneori meme-uri cu reporterul. Imaginea Teresei a apărut în capturi din filme celebre precum: Jurassik Park, Star Wars, Titanic sau alături de o imagine a cântăreţei Adele, dintr-un videoclip.

Cei mai mulţi dintre internauţi au spus că Teresa este “o legendă”, că ar merita un Oscar sau ca următoarea furtună care va lovi ţara să poate numele ei. Au fost şi unii internauţi care au scris că i-ar prinde bine un pahar cu vin.

Iată şi relatarea originală, fără editarea internauţilor. 

reteauadestiri.ro


Distribuie
..