Renato Usatâi şantajat de Domnica Cemortan? Vezi ce declară aceştia. FOTO în articol

Distribuie

Reacţia Domnicăi a venit după ce “iubitul” Renato Usatâi a negat relaţia dintre ei, iar Domnica Cemortan s-a supărat rău de tot. Omul de afaceri a postat discuţia sa cu blonda, în care aceasta îl şantajează. Vezi mai jos ce a declarat Renato Usatâi.

“Am comunicat pe Facebook cu mai mulţi oameni, inclusiv Domnica Cemortan. M-a întrebat că dacă voi crea un partid, poate să fie şi ea membru, a declarat omul de afaceri pentru moldova24.info

Noi chiar ne-am sunat, nu doar ne-am scris. Mi s-a părut foarte interesant cum vrea Domnica Cemortan să scufunde Alianţa. Şi ea mi-a zis că îl va scufunda. Nu este insistentă, e obişnuită. Eu nu sunt un mare cunoscător al reţelelor de socializare. Ea mi-a zis: “Haide acceptă relaţia cu mine.” Accept. Mi-a venit o cerere de prietenie, eu am apăsat pe nu ştiu ce şi a început să ma sune o jumătate de ţară că m-am însurat.”  

Iată cum l-a şantajat Domnica Cemortan pe Renato Usatâi:

”Dacă dau public înregistrarea convorbirii mele telefonice cu Усатый Ренато, veţi vedea cine şi ce cere!”,(n.r.- ortografia şi punctuaţia au fost păstrate intacte), a comentat Domnica pe Facebook. ”Foarte ofensată, nu doar ofensată şi acum un pic de seriozitate, un om care stă 24 ore pe Facebook ştie oare ce face cu setările de pe pagina lui?!  gărgăunii în mişcare cum zice o bună profesoară de – a mea.”

Vezi discuţia dintre cei doi:Distribuie