Radu Sîrbu revine cu o nouă melodie în colaborare cu Dee-Dee. Ascultă AICI ”Eşti prea perfectă”

Distribuie

Fostul membru O-Zone Radu Sîrbu revine cu un nou single pe care îl dedică tuturor doamnelor şi domnişoarelor: „Eşti Prea Perfectă”. Piesa este un featuring cu Dee-Dee.

„Eşti Prea Perfectă” a fost compus ‘în familie’, solistul scriind versurile single-ului împreună cu soţia sa, Sianna, împreună cu care deţine propria casă de producţie, Rassada Music, scrie bestmusic.ro.

„Mama m-a făcut un romantic incurabil! Am iubit femeia din primul minut de viaţă, dragostea şi căldura ei m-au însoţit pe parcursul întregii vieţi şi au adus culoare în viaţa mea atunci când totul părea gri! Aparent gingaşe dar puternice, cicălitoare dar iubitoare, pretenţioase şi seducătoare… doar ele pot îmbina calităţile cu defectele într-un mod atât de plăcut şi seducător. Iubesc femeia în toate fetzele ei, în toate anotimpurile, în toate vârstele ei şi nu am nevoie de o zi specială ca să-i fac declarţii de dragoste!

Cineva a spus: „dacă vrei să transformi lumea… iubeşte o femeie până în profunzimile umbrei tale”
Eu iubesc… iubesc femeile, pe toate şi pe fiecare în parte şi le doresc ca primele raze de soare ale dimineţii să le întâlnească cu cuvintele „Eşti Prea Perfectă”.” spune Radu Sirbu despre „Eşti Prea Perfectă”. 


Distribuie
..