Puterea aburului natural ca să îndepărtezi murdăria și să distrugi 99,9% din bacterii cu Mopul Steam de la Russell Hobbs

Distribuie

Mopul cu aburi elimină efortul din treburile casnice. Are un rezervor de apă detașabil, ușor de umplut, de 700 ml care se încălzește și este gata de utilizat în doar 33 de secunde, iar o singură umplere îți oferă 20 de minute de curățenie.

Mopul Steam & Clean 20570 de la Russell Hobbs este ideal p-u toate tipurile de podele din lemn, laminate, gresie, vinilin și chiar covoare  Spre deosebire de mopul tradițional cu găleată, care lasă podeaua umedă, mopul cu aburi usucă podeaua aproape instant în timp ce curăță, așa că tu nu mai trebuie să eviți să foloșești camera curățată. Pe lângă acestea, este foarte util dacă ai bebeluși merg pe jos sau animale de companie, deoarece curăță suprafețele foarte rapid lăsând podelele murdare curate și fără bacterii.

Puține obiecte casnice de curățare sunt la fel de eficiente, convenabile și rapide. Economisești banii cheltuiți pe detergenții, care se strâng de-a lungul timpul. Cu așa de multe beneficii pozitive, nu e de mirare că mopul cu aburi Steam & Clean crește în popularitate și devine un obiect indispensabil pentru fiecare casă.

Russell Hobbs, Steam & Clean, 20570-56 from GSP on Vimeo.


Distribuie
..