Prinţul William suferă de o boală mortală? Kate Middleton este distrusă

Distribuie

Tragedie în casa regală britanică! Potrivit presei americane, prinţul William suferă de o boală de care ar putea muri. Moştenitorul a slăbit, în 10 zile, 9 kilograme, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit foarte mult.

Prinţul William (31 de ani) a avut parte de o perioadă mult prea tensionată în ultima vreme. Pe lângă faptul că a devenit tătic, acesta se află în mijlocul unei adevărate lupte cu părintele său şi cu Camilla Parker, privind ocuparea tronului britanic.

Are sistemul imunitar la pământ

În plus, cursurile la Universitatea Cambridge, turneul şi noile investigaţii privind moartea mamei sale l-au suprasolicitat, iar stresul şi oboseala au început să-şi spună cuvântul. Astfel, moştenitorul coroanei britanice a slăbit, în 10 zile, 9 kilograme şi, în urma unor investigaţii medicale, se pare că acesta suferă de o boală a sistemului imunitar ce îi pune viaţa în pericol.

Jurnaliştii de la Globe susţin că soţia lui William, Kate Middleton (32 de ani), nu se poate opri din plâns de când starea de sănătate a prinţului William s-a deteriorat, iar situaţia este atât de gravă, încât ducesa de Cambridge se teme că fiul ei va rămâne fără tată.

sursa: libertatea.ro.


Distribuie
..