Primele imagini cu BEBELUŞUL REGAL! Vezi cât de adorabil este micuţul

Distribuie

Prinţul de Cambridge este arătat lumii, în premieră de la naşterea sa. Ducesa Catherine şi prinţul William au ieşit pe scările spitalului cu pruncul în braţe. Prinţul William a declarat că naşterea fiului este un moment special pentru el. William i-a rugat pe jurnalişti să revină la normal ca să poată avea grijă de copil. Părinţului micului prinţ au declarat că încă se gândesc la nume pentru copil.

Chiar dacă are numai două zile, predicţii despre personalitatea viitorului rege al Marii Britanii vin din întreaga lume.

Bebeluşul regal este născut în zodia Racului, la fel ca şi tatăl său, Prinţul William şi bunica sa, Prinţesa Diana.

Moştenitorul tronului va fi un lider foarte puternic, spun astrologii. Micuţul s-a născut cu doar 30 de minute înainte ca Soarele să între în constelaţia Leului.

Specialiştii spun că zodia Racului îi va oferi micuţului prinţ o putere impunătoare. El va fi sensibil şi familist, dar va fi conştient de responsabilităţile sale.

Experţii mai spun că viitorul rege va fi foarte activ şi îşi va apăra cu fermitate convingerile.

Foto:huffightonpost.com

De menţionat că Ducesa Kate Middleton a apărut pentru prima dată cu bebeluşul în braţe într-o rochie albastră cu buline albe, o vestimentaţie similară cu cea a Prinţesei Diana, care, la rândul ei, a iesit din maternitate cu Prinţul William.

Mai mult de atât, şi păturica bebeluşul este asemănătoare cu cea folosită de Prinţesa Diana când l-a înfăşurat pe Prinţul William.

Foto: dailymail.co.uk


Distribuie