Prezentatoarea TV Veronica Ghimp a lansat piesa „De trei ori DA!”. Ascultă cât de motivaţională e VIDEO

Distribuie

Vine zilnic în casele oamenilor cu veşti despre meteo, ne îndeamnă spre un stil de viaţă sănătos şi aduce în prim plan cele mai notorii personalităţii din Moldova. Darămite, prezentatoarea TV, Veronica Ghimp îi rămâne fidelă muzicii. Cântăreaţa a lansat ieri piesa „De trei ori DA!” care este una motivaţională şi, cu siguranţă te va inspira şi pe tine .

 Atât versurile, cât şi melodia au fost compuse chiar de Veronica. Şi pentru că compoziţia muzicală  „De trei ori DA!” nu este una comercială, ci ascunde în esenţă un mesaj fundamental, cântăreaţa a ales să menţină doar varianta simplă „voce-chitară”.

Piesa nu pretinde la anumite aprecieri muzicale! Accentul a fost pus mai mult pe text, mesaj, şi nu pe melodie şi aranjament! Mesajul este puţin autoironic, pentru că merităm să fim un pic autoironici cu noi înşine, sau poate chiar un pic mai mult.  Dar, în acelaşi timp, mesajul este unul motivant, pozitiv, care are scopul să ne pună pe gânduri şi pe treabă„, a declarat Veronica pentru Zumi.md

Veronica Ghimp îşi abordează meseria cu o atitudine artistică, este cu adevărat devotată televiziunii, însă mereu îşi va găsi loc în suflet pentru muzică.

Întrebată despre cum reuşeşte să potrivească muzica şi televiziunea, Veronica a răspuns că nu îi este greu să le combine. 

Bineînţeles că sunt momente mai stresante când poate nu reuşesc să fac totul aşa cum mi-aş dori, dar de fapt reuşesc să le fac pentru că le fac pe ambele din plăcere! Îmi place enorm atât televiziunea cât şi muzica, aşa că mă simt bine când reuşesc să le fac şi să le combin pe ambele„.

 


Distribuie
..