Poţi avea o casă SUPERBĂ de numai 40 de metri pătraţi (FOTO)

Distribuie

Un arhitect a construit o casă pentru mama sa, chiar în curtea propriei locuinţe. Casa micuţă, dar extrem de bine gândită, este acum unul dintre cele mai apreciate proiecte de case de pe internet.

Casa, de numai 40 de metri pătraţi, casa bunicii, are livingul, baia, bucătăria şi dormitorul la parter şi un mic spaţiu de lucru la mansardă, arată blogul adelaparvu.com. Interesant este că uşa de la mansardă nu dă spre un balcon, ci spre o terasă. Şi asta pentru că locuinţa a fost construită în pantă.

Spaţiul de lucru de la etaj a fost gândit special pentru momentele în care copiii îşi fac temele şi proiectele în casa bunicii. Scara, care este destul de greu de urcat de o femeie în vârstă, poate fi urcată foarte uşor de nepoţi. Totuşi, arhitectul a gândit şi o altă intrare la mansardă, pe o alee din piatră din exteriorul casei (după cum am spus, casa este în pantă).

La terase, a fost folosită foarte multă piatră cioplită, iar în grădinile care înconjoară casa au fost plantate flori şi pomi fructiferi.

ro.stiri.yahoo.com


Distribuie
..