PLAYBOY-UL de pe o reţea de socializare a fost arestat! FOTO în articol

Distribuie

Dan Bilzerian, cunoscut publicului iubitor de Internet drept ”Playboy-ul de Internet”, a fost arestat pentru posesie de material explozibil cu intenția de realiza bombe artizanale.

Poliția din Clark County, Nevada, a emis un mandat de arestare pe numele lui Dan Bilzerian, sub acuzația că acesta ar fi încercat să confecționeze bombe artizanale cu material explozibil pe care îl achiziționase recent.

Bilzerian a fost arestat în momentul în care a aterizat pe aeroportul din Los Angeles, marți, și este reținut fără posibilitatea de a ieși  pe cauțiune, notează libertatea.ro.

Dan Bilzrian a devenit celebru anul trecut, pe Internet, după ce s-a autointitulat „Playboy-ul de Instagram”, pagină de socializare unde are până în prezent 5,7 milioane de prieteni. Postările sale în care apare alături de femei goale, arme periculoase, feline (şi nu ne referim la armata de domnişoare) exotice, maşini scumpe, iahturi și vacanţe, au atras atenția a sute de internauți care urmăresc zilnic activitatea în spațiul virtual.


Distribuie