Peruci şi accesorii pentru zona INTIMĂ

Distribuie

O nouă meserie îşi face simţită prezenţa în lumea… modei: stilistul zonei pubiene. Şi cum simţul artistic nu va seca niciodată, nu-i de mirare că au apărut tot felul de invenţii, care mai de care mai ciudate pentru „amenajarea” zonei pubiene.

1. Strasuri.

Ceea ce poartă denumirea de „Vajazzling” a devenit un adevărat fenomen. Decorarea pubisului cu strasuri, este ultima modă în materie de „cosmetică” pubiană. Mai mult, un salon din Anglia a creat un model special în cinstea celui de-al 60-lea jubileu al Reginei Marii Britanii. Suvenirul sexy este în forma coroanei şi realizat din cristale, notează libertatea.ro.

2. Peruci.

Da, aţi citit bine: peruci pubiene. În funcţie de dispoziţie, puteţi opta pentru o perucă simplă sau una mai sofisticată: de la păr de clown la costum de gală sau de la cele cu pene la cele din blană naturală.

3. Tatuaje şi picturi.

Şi la acest capitol, artiştii îşi dovedesc măiestria, realizând adevărate opere de artă.

4. Bomboane mentolate.

Cât de utile sunt aceste bomboane nu se ştie. Dacă producătorii sunt că sunt bune pentru a păstra un miros plăcut al zonei pubiene, criticii spun că au în compoziţie zahăr, ingredient care ar putea contribui din plin la dezechilibrarea pH-ului zonei şi la declanşarea unor infecţii genitale care numai mirosuri mentolate nu vor degaja.

5. Supozitorul odorizant pentru zona pubiană.

Tot pentru „prospeţimea” zonei pubiene a fost creat supozitorul odorizant. Şi aici sunt controverse. Pe forumuri, femeile care ar fi tentate să-l folosească se întreabă dacă nu cumva substanţele active din acest odorizant vor distruge prezervativele din latex folosite ca mijloc de contracepţie. Altele sunt de părere că acest odorizant ar putea duce la apariţia unor infecţii genitale.


Distribuie
..