Pepe a dat o super petrecere de ziua fiicei sale! Vezi ce surprize a avut. FOTO

Distribuie

Ziua de 15 august are o insemnatate aparte in familia cantaretului Pepe. Este ziua de nastere si de nume a micutei, Maria, bijuteria sa de fetita care s-a nascut in urma cu doi ani.

Anul acesta, pentru ca pitica a crescut si acum intelege ce inseamna o aniversare, Pepe si sotia lui, Raluca, si-au dat silinta si au organizat un party cum nu s-a mai vazut in cinstea celei mici. Petrecerea a avut loc in gradina casei lor, unde artistul a avut grija sa amenajeze totul in asa fel incat sa-si surprinda placut fetita si pe musafirii ei.

“Pepe i-a cumparat Mariei un tobogan si o trambulina si alte jocuri, transformand gradina intr-un parc. Toti copiii invitatilor s-au simtit minunat si s-au jucat pana au cazut lati. Petrecerea a fost cu tematica, Minni si Mickey Mouse si totul in jur a fost decorat cu chipul acestor personaje, personajele preferate ale Mariei. A venit si un animator, un clovn si o persoana care a pictat chipurile micutilor. Pana si tortul a fost ornat si a aratat absolut spectaculos”, ne-a declarat o persoana care si-a dus copilul la acesta petrecere.

Singurii care nu au putut sa se bucure de acest eveniment au fost nasii micutei, Maruta si Andra, care au absentat de la petrecere pentru ca aveau in acea zi filmari si spectacole de onorat si, Pepe, acesta fiind nevoi la un moment dat sa se scuze si sa plece la o cantare. “Pe la 21, 30 Pepe s-a scuzat si a plecat, lasand in urma curtea plina de invitati. Avea concert la Campina si nu avea cum sa nu se prezinte. Dar nu a fost suparare. Toata lumea a ramas si copiii au continuat sa se distreze. Au fost zeci de persoane”, ne-a relatat aceeasi persoana.

wowbiz.ro.


Distribuie
..