Paturi în loc de fotolii la CINEMATOGRAF! E posibil, în Rusia! FOTO în articol

Distribuie

Un cinematograf din Rusia le propune clienţilor săi o experienţă mai intimă legată de vizionarea filmelor. Toate scaunele uneia dintre sălile cinematografului au fost înlocuite cu paturi duble. Cinefilii s-au îndrăgostit pe loc de idee.

O mare parte din plăcerea vizionării unui film o reprezintă ocazia de vedea pelicula împreună cu persoana iubită. Și cum să poți face acest lucru mai bine decât într-un pat confortabil? Pentru a oferi o atmosferă intimă și foarte relaxantă, un cinematograf din Moscova a renunțat la scaunele aflate într-una din sălile sale și le-a înlocuit cu paturi duble în care îndrăgostiții se pot uita îmbrățișați la cele mai noi apariții cinematografice.

„Pentru noi este un proiect experimental, fiindcă nu am mai făcut asta niciodată și va fi interesant să vedem reacția publicului. Deja am observat un trend pozitiv în percepția generală asupra proiectului“, a afirmat Alex Ovechkin, manager proiect.

Proiectul a fost inițiat de unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din lume și se bucură de popularitate printre cinefilii din Rusia. Sala de cinema oferă toate elementele unei experiențe intime.

Un decor bine ales, sonorizare excelentă și un pat confortabil cu așternuturi curate înainte de proiecția fiecărui film. Singura cerință a conducerii cinematografului este ca spectatorii să nu devină prea intimi în timpul vizionării producțiilor cinematografice.

reporterntv.ro.


Distribuie
..