Oraşul în care este interzis să porţi HAINE. Uite cum se plimbă oamenii în pielea goală | FOTO

Distribuie

Peste 150.000 de oameni trăiesc în pielea goală, în Florida. Stau precum Adam şi Eva în grădina Edenului! Locuitorii lipsiţi de inhibiţii ai orăşelului Pasco County, trăiesc zilnic aşa, cum au venit pe lume. Ca-n Paradis! Scăpaţi de grija cheltuielilor pe îmbrăcăminte, localnicii duc o viaţă liniştită în „oraşul fericirii”.

Fie că merg la magazin să facă târguielile zilnice, fie că merg la birou sau pur şi simplu în vizită la vecini, locuitorii orăşelului Pasco, din statul american Florida, merg costumaţi exact cum au venit pe lume, click.ro. Aşa se face înviorarea: în pielea goală, pe balcon, pentru că nimeni nu trage cu ochiul.

Majoritatea celor care locuiesc aici stau în case de vacanţă, care costă aproximativ 100.000 de dolari. Dacă cineva e cuprins de vreun acces bizar de ruşine şi îndrăzneşte să pună hainepe el, întreaga comunitate se revoltă şi asta pentru că aici: „Nimeni nu are voie îmbrăcat”, subliniază Sam Fowlers, de 38 de ani, electrician.

Pasco County este un oraş situat în vestul statului american Florida. Cu o populaţie de circa 150.000 de locuitori şi o temperatură medie anuală de 25ºC, acesta a devenit capitala nudismului în lume. În 2004, orăşelul s-a transformat în staţiune, devenind atracţia principală a nudiştilor.


Distribuie