Obsesia pentru SÂNII URIAŞI era cât pe ce să o omoare! Sunt atât de mari, încât aproape că se sufocă! FOTO

Distribuie

Sarah Marie Summer, o femeie de 23 de ani, din Sydney, susţine că este mândra posesoare a celor mai mari sâni falşi din Australia.

Blondă, cu extensii, cu buzele mari, extrem de sexy şi talie de viespe. Aşa şi-a dorit dintotdeauna să arate. La 17 ani, în ciuda certurilor şi scandalurilor cu părinţii ei, Sarah a decis că vrea să îşi mărească bustul. A început cu o operaţie obişnuită, dar nu i-a fost de ajuns, scrie a1.ro.

Până acum, a ajuns pe masa de operaţie de patru ori. Ultima dată, însă, lucrurile au scăpat de sub control. Din cauza siliconului exagerat de mare, pielea i s-a întins foarte mult şi a crăpat. Îngrijoraţi, medicii au vrut să îi scoată implantul, pentru că risca să se infecteze, dar Sarah nu a vrut sub nicio formă. A luat antibiotice şi a răbdat până situaţia s-a mai îmbunătăţit.

„Uneori, când stau în pat, am senzaţia că mă sufoc din cauza bustului. Nu mai am aer. Cu toate astea, vreau ca sânii mei să fie uriaşi. Când se uită la ei, oamenii zâmbesc, iar asta mă face fericită”, a declarat femeia.

Un alt caz de acest fel este cel al lui Lolo Ferrari, o actriţă porno din Franţa. Blonda a devenit celebră datorită sânilor incredibil de mari, iar în 1996 obţinea titlul pentru „cel mai mare bust in lume”. Patru ani mai târziu, a fost găsită fără suflare în propria casă. Autopsia a scos la iveală faptul că a murit din cauza unui amestec periculos de antidepresive. La acea vreme, în presă au apărut zvonuri cum că ar fi murit din cauza „dotărilor” care au sufocat-o în somn.


Distribuie
..