O vei adora! Ea va fi CULOAREA ANULUI 2015

Distribuie

Institutul Pantone, liderul mondial în ceea ce priveşte culorile, a anunţat care va fi culoarea anului 2015. Cea mai dorită nuanţă a anului următor urmează să fie „marsala”, o culoare puternică de vin roşu pământiu, similară cu rugina.

Marsala, denumită oficial Pantone 18-1438, va putea fi văzută în perioada următoare atât în modă, cât şi în designul interior.

„Marsala înnobilzează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsale este o nuanţă subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrăţisăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.

Culoarea care primeşte numele de la vinurile italieneşti din regiunea Marsala poate fi purtată şi de către bărbaţi, dar şi de femei, încurajând creativitatea şi experimentarea culorilor.

De asemenea, datorită căldurii şi a apropierii sale de culoarea pământului, Marsala va fi adorat de către designerii de interior.

„Marsala este o alegere perfectă pentru bucătărie şi locurile de luat masa, culoarea fiind ideală pentru blaturi, electrocasnice mici sau chiar lenjerii de pat”, a mai completat Leatrice Eiseman.

romaniatv.net.


Distribuie
..