O nuntă din India a EŞUAT din cauza că mirele NU ştia aritmetică

Distribuie

În India, un motiv stupid a făcut ca o căsătorie să eşueze din cauza că mirele nu ştia aritmetică. Potrivit The Times of India, în timpul ceremoniei, un tânăr pe nume Ram Baran, în prezența membrilor ambelor familii şi a sătenilor nu a putut răspunde la întrebarea surorilor miresei și nu a putut să înmulţească 15 cu 6.

La această întrebare simplă, mirele a răspuns că suma este egală cu 17. Auzind acest răspuns, mireasa lui, Lovely Singh a refuzat categoric să se căsătorească cu el, declarând că nu se va mărita cu un om necărturar, și, în ciuda tuturor rugăminţilor familiei mirelui, aceasta a plecat acasă.

Decizia miresei a fost susţinută și de tatăl ei- Mohar Singh. „Orice elev este capabil să rezolve această problemă simplă – a explicat el. – Familia mirelui ne-a înșelat „. Potrivit Singh, familia sa  a dezamăgit oaspeţii, anulând în grabă o ceremonie de lux. Rudele miresei s-au dus la poliție, cerând gardienilor ca Ram Baran să restituie darurile primite.

Potrivit statisticilor, mai mult de un sfert din populaţia din India este analfabetă. În medie, un indian merge la școală timp de doi ani, iar cel mai mare procent de analfabeți este în rândul femeilor, în special aparținând castelor inferioare, şi oamenilor mai săraci.


Distribuie
..