O fetiţă de doar 10 ani a sensibilizat până la LACRIMI publicul de la Moldova are Talent | VIDEO EMOŢIONANT

Distribuie

O fetiţă de doar 10 ani, pe nume Monica Pîrlici a sensibilizat până la lacrimi publicul de la Moldova au Talent după ce a recitat o poezie în limba rusă, dedicată bunicii. Expresivitatea şi emoţiile pe care le-a transmis Monica au lăsat fără replică juriul.

 Monica a venit la “Moldova are Talent” la iniţiativa tatălui. Adoră să recite poezii şi să fie în centrul atenţiei, de aceea a acceptat cu bucurie. Mama nu ştie că Monica s-a înscris în concurs. A decis să păstreze în taină, participarea şi pentru colegii de clasă. Dacă va reuşi să ia premiul mare, din banii câştigaţi doreşte să facă reparaţie în camera ei şi să-şi cumpere o vioară. Şi mai are un singur vis, despre care a ţinut neapărat să povestească.
Vezi în video cum a impresionat fetiţa prin talentul său:

Monica avea un 1 an şi 3 luni când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi şi a plecat în Elveţia. Copila a fost despărţită nu doar de mama, dar şi de surorile ei, care la fel au fost lăsate pe la rude, scrie prime.md. Tatăl fetiţei, era şi el în acel timp plecat în strănătate, însă după ce a aflat de gestul soţiei sale, a revenit în sat, a reunit surorile şi le-a promis că de acum încolo, ei vor fi o FAMILIE. 

Astăzi, tatăl e mândru că are trei fete şi că familia lor este bazată pe comunicare şi înţelegere. Monica e vedeta familiei Pârlici. Este activă la toate manifestările din şcoală dar şi din sat. Iar acasă este o adevărată gospodină. La vîrsta de doar 10 ani ea ştie să gătească şi deseori îşi alintă oamenii dragi cu prăjituri preparate după reţeta ei. Întrebată la ce visează, Monica a zis că-şi doreşte o familie fericită şi unită, în care să fie înţelegere, comunicare şi relaţii puternice.


Distribuie