O femeie mărturiseştecă s-a vindecat singură de CANCER, în numai 6 săptămâni

Distribuie

Brandon Bays este o americancă în vârstă de 61 de ani, căreia cancerul şi lupta cu el i-au oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Pentru că a reuşit să vadă dincolo de lucrurile mărunte care îi acaparau existenţa şi a descoperit reţeta fericirii, ea spune că s-a vindecat de cumplita boală. Totul în numai 6 săptămâni şi jumătate. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicaţiei Libertatea, Brandon Bays vorbeşte despre călătoria ei în noua viaţă, despre cartea inspirată de aici – “The Journey” – şi despre fatalitatea unora dintre societăţi, ce nu ne dă pace nici acum, în era gândirii deschise şi a desprinderii de tradiţii.

Când a început călătoria dumneavoastră personală şi ce a presupus ea?
De la o vârstă destul de fragedă, când am început să conştientizez că viaţa înseamnă mai mult decât ceea ce percepem la nivel fizic, şi până  la vârsta primei maturităţi, am fost într-o continuă căutare spirituală. Aşa că am început să studiez numeroase religii, filosofii, tradiţii, căutând în fiecare dintre ele răspunsuri şi, eventual, alternative reale de vindecare. Trăiam o viaţă vibrantă, împlinită sau… cel puţin aşa credeam eu.

Când am împlinit 39 de ani, totul s-a schimbat radical. În ciuda vieţii perfecte pe care o duceam, deşi făcusem până atunci lucrurile „ca la carte”, m-am trezit cu o tumoare de dimensiunile unei mingii de baschet. Acesta a fost duşul rece pe care l-am primit, palma care m-a adus în lumea adevărată, dominată de durere şi traumă şi de răni deschise care mă împiedicaseră până atunci să văd cine sunt cu adevărat.

Tumoarea a fost cel mai mare dar al meu, care m-a adus cu piciorele pe pământ şi m-a învăţat să-mi trăiesc viaţa din plin şi să mă bucur şi de cea mai mică realizare. Am pus în practică tot ce am învăţat în acest timp şi m-am vindecat complet şi natural de această tumoare într-un proces ce a durat numai şase săptămâni şi jumătate.

Odată cu vindecarea, consideraţi că s-a sfârşit şi călătoria, sau v-aţi propus să atingeţi un anumit orizont?
Răsplata pe care eu i-o ofer vieţii este că mă ţine în perfectă stare de sănătate pentru a duce şi celorlalţi mesajul de care au cu siguranţă nevoie. O experienţă de viaţă ca aceea pe care am trăit-o eu este un dar extraordinar, care îmi permite să înţeleg că timpul pe care îl petrec este o binecuvântare, iar pentru aceasta sunt foarte recunoscătoare.


Distribuie
..