Numărul format din DATA NAŞTERII tale, îţi arată cât de FERICIT poţi fi

Distribuie

Ziua în care te-ai născut îți poate prezice multe. Află cât de fericit poţi fi în funcţie de numărul format din data naşterii tale.

Dacă, de exemplu, te-ai născut pe data de 6 a lunii, numărul norocos este 6. Dacă numărul este format din două cifre, însumează-le pentru a obține numărul final. De exemplu, cineva născut pe data de 19 are numărul 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1.

Un 1 este charismatic, conștient de sine, ambițios și creativ. Își urmărește direct scopul și știe cum să se impună în mod iscusit. Oamenii 1 lucrează cu multă greutate într-o echipă, căci sunt luptători singuratici prin excelență.

Empatic, plin de tact, răb­dător, fermecător și adaptabil. Oamenii 2 sunt dotați cu un simț empatic foarte bi­ne dezvoltat și fac multe pentru a le fi bine altora. Egoismul le este complet străin, iar asta îi face prieteni și colegi ide­ali. Nu le place să trăiască singuri și înfloresc abia atunci când sunt într-o relație.

Oamenii 3 sunt persoane solare, care emană lumină din interior și împrăștie de jur împrejur bună dispoziție. Sunt optimiști, creativi, sar în ajutor, au umor și reacții rapide – sunt adevărați oa­meni de echipă, care nu-și lasă niciodată prietenii de izbeliș­te. Ei știu să păstre­ze secrete.

Disciplină pe toată linia: rezistență, răb­da­re, capacitatea de a urmări un scop, hăr­ni­cie și stabilitate, iată care sunt caracteristicile oamenilor 4. Din când în când ei au probleme cu stima de sine, care se dizolvă și trebuie apoi reconstruită. Oamenii 4 urăsc mersul în gol și devin deseori nerăb­dători, chiar intoleranți dacă cineva le stă în cale sau le fură timpul. Sunt adevărate talente organizatorice și le place să con­stru­iască – fie o etajeră, fie o casă, fie o în­treprindere.

Curioși, aventuroși, temperamentali, in­teli­genți și mereu în căutare de idei noi – oamenii 5 nu se pot dedica exclusiv unui singur lucru. Sunt naturi vesele care iubesc compania altora, care se află deseori în centrul atenției și iubesc viața, sunt haotici frumoși, pentru care punctualitatea și ordinea sunt cuvinte străine. Ei încep mii de lucruri în același timp, dar ter­mină doar câteva, fapt care poa­te fi obositor pentru cei din jur.

Oamenii 6 sunt op­timiști incurabili și trăiesc cu credința că totul va fi bine. Și pentru că au talentul de a scoate ce-i mai bun din orice situație, chiar asta fac de obicei. Oamenii 6 sunt înzestrați cu simț artistic, fideli, de încredere – dar au o înclinație spre lux. Devin prost dispuși când li se contestă calitatea de a fi în centrul universului – fie că asta se întâmplă pe scenă, fie la birou.

Oamenii 7 pot vorbi și asculta la fel de bine și sunt foarte buni consolatori. Sunt foarte sensibili și pun la îndoială tot și pe toți. Cu capul în nori și cu picioarele pe pământ – așa poate fi caracetrizat un 7 tipic. El plutește un pic deasupra realității, visând cu ochii des­chiși, dar to­tuși este foarte treaz și un bun observator. Oamenii 7 cer mereu totul de la ei și de la ceilalți și chiar mai mult decât atât.

Forța voinței – oamenii 8 au parte din plin de așa ceva. La asta se adaugă conș­tiința res­pon­sa­bilității, disciplina și un spirit de luptă foarte bine dezvoltat. Oamenii 8 sunt lup­tă­tori singuratici, acțio­nează du­pă ce se gândesc bi­ne și nu lasă pe nimeni să vadă ce cărți au în mână. La prima vedere, oamenii 8 par reci.

Oamenii 9 sunt sensibili, plini de compasiune și își asumă responsabilitatea pentru alții. Se luptă pentru idealurile lor, nu pot accepta nedreptățile și se anga­jează pentru o cauză bună. Nu fac asta cu voce tare, ci cu rațiune, considerație și multă rezistență. Pentru că nu se laudă cu faptele lor bune, sunt deseori subapreciați de alții și, cum ei vor să fie perfecți în orice domeniu al vieții, uneori par puțin superficiali.

Sursa: a1.ro


Distribuie