Nu-ți mai arunca bluzele albe doar pentru că au pete galbene la subraț. Află cum le poți îndepărta eficient, cu trei ingrediente din bucătăria ta

Distribuie

Nu-ți mai arunca bluzele albe doar pentru că au pete galbene la subraț. Află cum le poți îndepărta eficient, cu trei ingrediente din bucătăria ta.

Pete galbene scoase cu bicarbonat de sodiu

Amestecă patru linguri de bircarbonat de sodiu cu un sfert de ceașcă de apă rece și fă o pastă cu cele două ingrediente. Cu o perie curată – o periuță de dinți pe care nu o mai folosești sau o perie de unghii – și freacă zona îngălbenită cu pastă din plin. Lasă să acționeze o oră, apoi spală hainele la mașina de spălat, cu apă rece sau cel mult călduță.

Vodka împotriva petelor galbene

Fă o soluție din părți egale de apă și vodkă, apoi lasă bluza pătată la înmuiat. După o oră, poți freca zonele îngălbenite cu o periuță, apoi mai lasă bluza încă o oră la înmuiat. După ce trece timpul, clătește-o cu apă rece și las-o să se usuce. După ce s-a uscat complet vei vedea rezultatele.

Îndepărtează petele galbene cu aspirină

Sparge o pastilă de aspirină și lasă bucățelele să se dizolve într-un pahar cu apă caldă. După ce s-au dizolvat complet, toarnă soluția într-un lighean mic și lasă bluza pătată la înmuiat. Dacă ai nevoie de mai multă soluție, păstrează cantitățile. După ce a stat trei ore la înmuiat, poți spăla bluza ca în mod normal. Dacă petele nu au fost îndepărtate complet, poți repeta procesul până ce bluza este curată.

unica.ro.


Distribuie
..