NOROC CHIOR! Ce i s-a întâmplat unui tânar care a găsit pe stradă 20 de dolari

Distribuie

Un tânăr din SUA a câştigat nu mai puţin de un milion de dolari, după ce a cumpărat un bilet la loterie cu nişte bani găsiţi pe stradă, scrie realitatea.net.

Un barman din San Francisco s-a dovedit a fi o persoană extrem de norocoasă. Care este motivul? Hubert Tang a câştigat la loterie un milion de dolari, după ce şi-a cumpărat un bilet pe care l-a plătit cu nişte bani găsiţi pe jos.

Săptămâna trecută, Hubert a găsit 20 de dolari pe o stradă din apropierea Aeroportului Internaţional din San Francisco. A folosit banii pentru a cumpăra două bilete de 10 dolari la loto. Unul dintre tichete l-a transformat în milionar, scrie Daily Mail.

„Am răzuit biletul chiar în faţa magazinului de unde îl cumpărasem”, a povestit el. „I-am spus prietenului cu care eram că nu sunt sigur că e real, dar cred că tocmai am câştigat un milion de dolari”, şi-a amintit el.

Deşi de acum nu mai duce grija banilor, Hubert nu a renunţat totuşi la slujba lui. Dimpotrivă, tânărul a precizat că nu a lipsit nici măcar o zi de la serviciu.

În schimb, americanul are de gând să facă un gest simbolic: va lăsa şi el pe stradă 20 de dolari, în speranţa că banii vor schimba viaţa cuiva, aşa cum i s-a întâmplat lui.


Distribuie