Motivul pentru care divorțul nu a doborât-o! Andreea Marin a aplicat sfatul primit de la mama ei, în copilărie

Distribuie

Anunțul că mariajul Andreei Marin cu medicul Tuncay Öztürk a ajuns la final a bulverast multă lume. Surprinzător, vedeta nu s-a lăsat afectată de acest lucru, ea punând în aplicare un sfat primit în copilărie de la mama ei.
Andreea Marin a moștenit tăria de caracter de la mama ei. Cu toată că viața a fost dură cu ea și i-a răpit-o la o vârstă fragedă în urma unui accident, iată că vedeta și-a însușit multe principii de la femeia care i-a dat viață. Nu i-a fost ușor, fiind orfană de mamă, dar a încercat, pe cât posibil , să pună în aplicare tot ce a învățat de la ea.

De ce divorțează Andreea Marin de Tuncay Öztürk

2016 a fost un an dificil pentru fosta prezentatoare TV, care și-a condus, în primăvară, tatăl pe ultimul drum. Spre finalul anului a urmat un nou eveniment trist pentru ea. A luat hotărârea de a divorța după 3 ani de mariaj de medicul turc.

“Misiunea mea e alta”

Deși alte femei în locul ei ar fi clacat, “Zâna” a demonstrat că este o femeie puternică. Și-a continuat viața ca și cum nimic nu i-ar fi sabotat planurile. Cum a făcut față acestor încercări la care viața a supus-o și nu și-a pierdut optimismul, ne-a povestit, în exclusivitate, Andreea Marin.

Andreea marin, radioasă la un eveniment moden din Capitală

“De la mama am moștenit acest sfat, care mi-a folosit foarte mult: să nu pun pe umerii altora, ceea ce de fapt îi poate întrista. Misiunea mea e alta, aceea de a aduce speranță, motivație, bucurie de a trăi. Am făcut din asta un principiu de viață și nu am de gând să schimb lucrurile pentru că la un moment dat am o tristețe sau alta. A murit tata anul acesta, nu m-ați văzut punând pe umerii altora tristețea mea. Da, pot fi melancolică la un moment dat, da, pot purta cu eleganță această durere în mine, nu trebuie să o afișez și ceea ce ați văzut la un moment dat sunt doar exagerări. Nu există să mă fi văzut pe mine cineva plângând în public. Au fost doar povești inventate”, a conchis ea.

libertatea.ro.


Distribuie
..