Motivul pentru care ar trebui să îți masezi tălpile în fiecare seară, înainte de culcare

Distribuie

Picioarele sunt cele care resimt de cele mai multe ori oboseala și încep să ne doară atunci când facem prea mult efort. De aceea, specialiștii ne recomandă masajul tălpilor și al picioarelor, dar și din multe alte motive:

1. Puterea unei atingeri – terapia prin masaj ne relaxează corpul, aplicând presiune în anumite puncte putem elibera tensiunea și ne putem vindeca de anumite afecțiuni.

2. Reflexologie – această formă de vindecare apare atunci când aplicăm presiune pe o anumită porțiune a corpului (mâini și picioare), având efecte pozitive asupra unei alte părți a corpului.

3. Conexiunea – surprinzător, tălpile sunt conectate la organe atunci când sunt masate. Degetul mare are legătură cu plămânii și creierul, în timp ce al doilea, al treilea și al patrulea ne scapă de durerea de dinți. Afecțiunile urechii se vindecă cu ajutorul degetului mic.

4. Totul se află în picioare – bolile pot fi prevenite, sângele circulă în mod corect și somnul este îmbunătățit atunci când masăm picioarele. Așadar nu ratați ocazia de a vă oferi un masaj al tălpilor pentru o stare de sănătate mai bună.

euforia.tv.


Distribuie