Moldoveanul Samir Loghin a trecut în semifinala concursului „Minuta Slavî” din Rusia | VIDEO

Distribuie

Petru Loghin, moldoveanul originar din Chişinău a cucerit juriul de la ”Minuta Slavî” din Rusia şi a trecut în semifinala concursului de talente. Numit şi Samir Loghin, tânărul, în vârstă de 26 de ani a cântat celebra piesă „Jogi” de Panjabi MC, pentru care a primit trei de „Da” de la juriu.

Moldoveanul a făcut un adevărat show, ieşind în scenă într-o maşină decapotabilă, îmbrăcat într-un costum alb şi însoţit de mai mulţi dansatori.

Prestaţia în stil indian a fost pe placul juriului, astfel că Samir a trecut în semifinala concursului. Unul dintre juraţi,  politicianul Vladimir Jirinovski însă a ţinut să exprime nemulţumirea faţă de limba în care cântat participantul.
Eşti bravo, ai cântat bine piesa, însă Moscova este capitala Rusiei, limba oficială este rusa, de aceea sunt nevoit să mă abţin de la vot„, a declarat Vladimir Jirinovki.

Samir Loghin nu este primul moldovean care s-a făcut remarcat la show-ul „Minuta Slavî”. În iunie 2011 dansatori Ionela Ţăruș şi Mihai Ungureanu au uimit publicul rus, ei au obţinut locul trei.

 

 


Distribuie