Moldoveanul Alexandru Magala a fost eliminat din finala concursului ”America’s got talent!” (VIDEO)

Distribuie

Moldoveanul Alexandru Magala a fost eliminat din finala concursului ”America’s got talent!”. Tânărul în vârstă de 24 de ani a efectuat un truc extrem de periculos, care i-au lăsat mască pe spectatori, însă acest lucru nu l-a ajutat să se califice în marea finală a consursului.

Supranumit „înghiţitorul de săbii”, Alexandru a făcut în semifinală un show din acrobaţii cu spade, exact ca la prima probă, iar acest lucru i-au făcut pe spectatori să-l îndrăgească şi mai mult.

Alexandru a ratat şansa de a câştiga un milion de dolari fiind eliminat la etapa finală a concursului ”America’s got talent!”, după ce timp de o zi după prestaţie americanii şi-au votat favoriţii. Astfel, din 11 candidaţi fiind selectaţi doar 6.

Deşi nu s-a calificat în finală, prestaţia spectaculoasă al lui Alexandru l-a consacrat, astfel că tânărul a primit sute de mesaje de compătimire şi admiraţie pe pagina sa paersonală de Facebook.
Când ai fost eliminat din concurs, am închis televizorul de furie. Nu puteam să cred!„, a scris una din fanele lui Alexadru de pe Facebook.

Alexandru Magala, originar din Orhei a fost din copilărie un băiat pasionat de adrenalină şi lucruri extreme, doar că exersa pe atunci doar cu cuţite.
Acum doi ani, moldoveanul a plecat în Los Angeles, după ce a câştigat un permis de şedere. Aflat în SUA, tânărul nu a uitat de abilităţile sale acrobatice şi a hotărât să-şi urmeze visul american. El şi-a încercat norocul la concursul „America’s got talent!”, iar succesul nu s-a lăsat mult aşteptat.

Urmăreşte mai jos imagini de la prestaţia spectaculoasă şi momentul culminat în care Alexandru a fost eliminat din concurs:

 


 


Distribuie
..