Moldoveanca cu cel mai dansator abdomen, Natalia Duminică, a lansat un nou album de BELLY DANCE, în format DVD

Distribuie

Dansatoarea de belly dance, Natalia Dumincă, numită şi Şaherezada de Moldova a organizat un oriental party în Chişinău, în cadrul căruia şi-a prezentat cel de-al treilea album DVD. Decoraţiile, muzica şi dansurile axate pe tematica orientală, şi bineînţeles prezenţa „sultanului” au încins atmosfera petrecerii.

Moldoveanca cu cel mai dansator abdomen, Natalia Duminică  a prezentat  un show feeric  pentru publicul amator de  belly dance din Chişinău. 

Petrecerea  orientală nu este primul eveniment organizat de dansatoare. Ultimul oriental party în Chişinău a avut loc acum trei ani, iar de această dată Miss Belly Dance Moldova a combinat petrecerea cu prezentarea albumului DVD, pe care l-a filmat anul trecut, în Turcia.

La ai săi 23 de ani, Natalia a reuşit să cucerească numeroase festivaluri de dansuri orientale din străinătate. Mai mult, aceasta nu se orientează doar pe dansurile orientale, ci  dansează şi dansuri populare, balet, street-jazz sau modern jazz.

Am fost recent la Campionatul Internaţional de Belly Dance din Bucureşti, de unde am adus ţării noastre locul III” , a povestit dansatoarea pentru MuzTv.

Cât despre  costumele orientale, pe care le poartă la spectacole şi concerte, artista a spus că toate sunt originale şi  cusute  în străinătate.
Am un capriciu pentru fiecare costum. Mereu adaug pietre Swarovki„, mai spune Natalia.

Dansatoarea utilizează pentru spectacolele sale diferite accesorii orientale,  printre care se numără şi unele animale periculoase, cum ar fi şarpele piton.

Artistă face parte din Ansamblul Academic „Joc” şi activează în Studioului de dans oriental „Orient Dance” pe care îl conduce mama Nataliei, Aliona Duminică,  care în acelaşi timp este managerul şi producătorul ei.


Distribuie
..