Moldoveanca ce a ajuns să participe la Miss World Canada 2014. Vezi cum arată Viorica Lefter! FOTO în articol

Distribuie

Tânăra de 19 ani, Viorica Lefter, intenționează să obțină marele titlu la concursul Miss World Canada 2014. Ea face voluntariat şi este sigură că participând la Miss World Canada 2014 va avea o nouă oportunitate pentru a declanşa o lumină de speranță și motivație în inimile tinerilor.

Viorica a trimis câteva poze după care a fost contactată de organizatori. A răspuns la un șir de întrebări în urma cărora a fost acceptată ca participantă la Miss World Canada.

Iată cum a impresionat moldoveanca Viorica Lefter juriul acestui concurs:

Numele meu este Viorica Lefter și am venit în Canada dintr-o țară frumoasă – Republica Moldova, care are o istorie şi o cultură fascinantă.

De la vârsta de 15 ani, am apreciat cultura Canadei și, datorită ţării mele, m-am format ca persoană: harnică, dedicată, și m-am angajat în donarea timpului şi energiei mele pentru cauze bune și oameni care au nevoie.

Eu cred în puterea educaţiei, în importanţa sănătăţii și valoarea tinerilor pentru un viitor prosper.

Am început ca voluntar pentru YMCA Newcomer, unde mi-am dezvoltat abilitățile de conducere, de a inspira tinerii să devină o voce în comunitate. În prezent, m-am înscris în programul de Nursing BScN de la Universitatea McMaster.

Sunt, de asemenea, un membru al conștientizării sub-comitetului McMaster Crucea Roșie. Scopul meu este să inspir femeile tinere și fetele pentru ca ele să modeleze pozitiv viața lor.

Toate experiențele mele de voluntariat mă fac conștientă de calitățile umaniste, care sunt esențiale pentru un ambasador, calități care includ îngrijire, compasiune şi dedicație.

Este o onoare să fiu selectată ca un delegat pentru Miss World Canada 2014 și o nouă oportunitate pentru mine să declanşez o lumină de speranță și motivație în inimile tinerilor.


Distribuie
..