Moldova are Talent! Cel mai grandios show în curând şi în Republica Moldova

Distribuie

În premieră, în ţara noastră va fi lansat un concurs inedit: Moldova are Talent. La nivel mondial, acesta este cel mai popular show al talentelor care a devenit cunoscut şi apreciat în multe ţări.

În cadrul conferinţei de presă organizate astăzi, 30 aprilie, organizatorii au anunţat despre lansarea concursului Moldova are Talent, care are drept scop depistarea şi susţinerea adevăratelor talente prin rândul moldovenilor şi nu numai.

Show-ul se va desfăşura în 3 etape şi nu va ţine cont de vârstă, meserie sau cetăţenie. Acesta va oferi posibilitatea tuturor oamenilor talentaţi să se manifeste şi să se facă cunoscuţi prin talentul lor.

Toţi cei care vor să participe la concurs, trebuie să se prezinte în perioada 15 mai – 29 iunie la una din preselecţiile care se vor desfăşura în 12 localităţi: Chişinău, Nisporeni, Bălţi, Drochia, Soroca, Edineţ, Orhei, Cahul, Comrat, Ungheni, Hânceşti şi Căuşeni.

„Unul din prezentatorii show-ului va fi Mircea Marco, cel de-al doilea rămâne până când o taină”, au conchis organizatorii. Totodată, Nicu Ţărnă va fi unul din cei trei juraţi care vor aprecia participanţii. Acesta a declarat că: „sunt sigur că avem foarte mulţi oameni talentaţi, care merită să fie cunoscuţi. Voi fi un jurat corect şi obiectiv şi voi spune oamenilor tot ce cred despre talentul lor”.

În cadrul proiectului, concurenţii îşi vor etala talentul în faţa întregii ţări şi vor lupta pentru premiul de 500.000 de lei şi posibilitatea de a evolua pe cea mai mare scenă a ţării, de Revelion.

Cei care au talente, sunt invitaţi să participe la preselecţii în oricare din cele 12 localităţi menţionate sau să completeze formularul online pe pagina web: www.moldovaaretalent.md.

Show-ul va putea fi vizionat din toamnă, la un post TV naţional. În septembrie va începe a doua etapă a concursului, aşa-numitele „audiţii”. Acestea vor fi 8 la număr şi vor avea loc: două la Cahul, două la Bălţi şi patru în Chişinău.

În decembrie vor avea loc semifinalele şi finala, în urmă căreia vom afla câştigătorul show-ului Moldova are Talent.

Tu ce TALENT ai?


Distribuie
..