Mireasa care stă de 84 de ani într-o vitrină a speriat un oraş întreg! VIDEO

Distribuie

Un simplu magazin de rochii de mireasă din Chihuahua, Mexic s-a transformat peste noapte un atracție turistică după ce toată lumea a aflat că unul dintre manechinele din vitrină ar fi de fapt un cadavru mumificat.

Localnicii sunt convinși de faptul că manechinul este de fapt trupul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuală Esparza. Acesta stă în vitrină din anul 1930.

Cei mai bătrâni spun că tânăra ar fi murit exact în ziua nunții ei mușcată de un păianjen și că de atunci zace în acea vitrină.

Conform legendei manechinul este, de fapt, cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului din acea vreme, notează stirile.rol.ro.

Se pare că zvonul a pornit de la o angajată. €œDe fiecare dată când mă aflu în apropierea ei încep să tremur. Mă uit la mâinile ei și sunt identice cu ale mele. I se văd până și venele de pe picioare. Chiar cred că e reală și nu din plastic”, a declarat angajata.

Această supoziție nu este însă susținută și de specialiști, care susțin că un cadavru nu poate fi păstrat atât de bine conservat 84 de ani.

€œNu are cum că un cadavru să se păstreze atât de bine, indiferent de cât de îmbălsămat este. După numai câteva săptămâni de la moarte, pielea se descompune și are un aspect urat”, a declarat un specialist.


Distribuie
..