Milionarul Gabi Stati are o nouă IUBITĂ? Se ţine la braţ cu o BRUNETĂ SEXY. Uite cum arată aceasta FOTO în articol

Distribuie

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Republica Moldova, Gabi Stati se pare că are o nouă iubită. Omul de afaceri apare în tot mai multe poze alături de o tânără frumoasă şi sexy, despre care se presupune că ar fi partenera milionarului.

Numele celei care îl însoţeşte tot mai des la evenimente este Olya Bykova, care, potrivit datelor sale de pe pagina de Facebook, locuieşte în Paris, însă este originară din Kiev. 
 
Gabi Stati are 37 de ani, a trecut printr-un divorţ şi este tatăl a trei copii. Revenit la stilul de viaţă de burlac, bărbatul nu şi-a afişat oficial relaţiile sale amoroase, chiar dacă a fost mereu înconjurat de femei frumoase, care ar pretinde la rolul de soţie a afaceristului. 

Probabil popularitatea în rândul femeilor va creşte semnificativ după ce Gabi s-a mai îmbogăţit cu 500 milioane dolari. Firma Tristan Oil Ltd, ai cărui acționar este familia Stati, a câștigat un proces împotriva Republicii Kazahstan pentru încălcarea prevederilor stipulate în tratatul Internațional Cartea Energetică.


Distribuie
..