Miley Cirus, concert PORNO în Anglia. FOTO în articol

Distribuie

Îmbrăcată cu un body minuscul, artista a dansat provocator, s-a pipăit în zonele intime şi le-a arătat fundul fanilor prezenţi la concert. Fotografiile sunt fără comentarii.

Miley Ray Cyrus, născută Destiny Hope Cyrus, pe 23 noiembrie 1992 este o actriţă şi cântăreaţă de origine americană, iar tatăl ei este renumitul cântăreţ de muzică country Billy Ray Cyrus.

Artista s-a făcut remarcată începând cu anul 2006 când a primit rolul principal din serialul tv pentru copii „Hannah Montana”, serial ce a transformat-o imediat în „idolul adolescenţilor”.

În 2007 Miley lansează albumul de debut „Meet Miley Cyrus”, care a fost premiat de patru ori cu discul de platină de către asociaţia americană „Recording Industry Association of America” şi de pe care a scos mega single -ul „See you again”.

În 2008 scoate albumul „Breakout” şi debutează ca actriţă de desene animate, imprimându-şi vocea pe unul din personajele filmului „Bolt”.

În anul 2009 apare filmul artistic Hannah Montana – The Movie, iar în 2010 lansează cel de-al treilea album „Can’t be tamed”, care, din pacate pentru artistă a fost cel mai prost vândut album din cariera ei de până atunci.

Miley începe să îşi descopere sexualitatea şi creează controverse odată cu apariţia celui de-al patrulea album „Bangerz”, ce conţine single-ul „We can’t stop” şi hitul de radio „Wrecking ball”.

Videoclipul acestuia din urmă este provocator, îndrăzneţ, sexy şi hot, suficiente calităţi în viziunea criticilor, să propulseze piesa pe locul întâi în topul U.S. Billboard Hot 100.

Miley a fost botezată creştineşte şi susţine drepturile persoanelor gay, lucru ce adesea îl spune când apare în public.

Artista a declarat că Londra este oraşul ei preferat pentru că atunci când are concerte acolo, homosexualii sunt partea cea mai mare a publicului ei.

Şi, pe lângă asta, Cyrus a declarat că îi place să fumeze marijuana.

La aniversarea de 19 ani artista a primit cadou un tort cu tema „Bob Marley”, motiv suficient să declare: „Ştii că eşti o drogată atunci când prietenii iţi aduc un tort cu Bob Marley. Atunci realizezi că fumezi prea multă marijuana.”


Distribuie
..