Mihai Chiţu a devenit „Vocea României” şi a câştigat un premiu de 100.000 de euro. Vezi cine este şi ce performanţe are VIDEO

Distribuie

Cel de-al treilea sezon al show-lui „Vocea României” a ajuns la final, iar noul câştigător este Mihai Chiţu, din echipa lui Horia Brenciu. Tânărul s-a luptat între Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi s-a dovedit a fi cel mai bun, în urma voturilor telespectatorilor. Pe lângă titlul de „Vocea României”, Mihai a mai primit un premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc ‘Vocea României’, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat Mihai Chiţu după ce a fost desemnat câştigător.

În cadrul marii finale a show-ului “Vocea României”, care a durat circa patru ore, Mihai Chiţu a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Mihai Chiţu a interpretat singur piesa “Caruso” (Lara Fabian). Totodată, Mihai Chiţu a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia “O sole mio”. 

Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 – 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, screi libertatea.ro. A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.


Distribuie
..