Mesaj ÎNFIORĂTOR! A fost îngropată cu telefonul mobil, şi peste un timp au primit un sms neaşteptat

Distribuie

Și-au înmormântat o rudă dragă în urmă cu trei ani, iar în sicriul în care au îngropat-o familia i-a pus și telefonul mobil. Nimic neobișnuit, însă, până în momentul în care o nepoată a femeii decedate a primit un SMS care a șocat-o.

Și-au înmormântat o rudă dragă în urmă cu trei ani, iar în sicriul în care au îngropat-o familia i-a pus și telefonul mobil. Nimic neobișnuit, însă, până în momentul în care o nepoată a femeii decedate a primit un SMS care a șocat-o, notează ultimele-stiri.eu.

O familie din Marea Britanie și-au îngropat o rudă, pe Lesley Emerson, care a murit de cancer de colon, la vârsta de 59 de ani, iar în sicriu i-au pus și telefonul mobil pe care decedata îl deținea.

Pentru a mai ameliora suferința pricinuită de moartea rudei lor, membrii familiei îi trimiteau mesaje lui Lesley, scrie Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro

Doar că în locul momentelor de durere s-a instalat șocul atunci când nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un răspuns la mesajele trimise, numărul fiind același ca cel al femeii decedate.

„Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”, a fost mesajul primit de Sheri, care a recunoscut că a simțit că i se face rău în acel moment: „Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”.

Rudele femeii au sunat apoi pe numărul acesteia și au dat de un bărbat, care a elucidat misterul: le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Clipele de groază erau îndreptățite, întrucât Lesley Emerson a murit in iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis ca nu va da numărul mai departe altcuiva. Ulterior, repezentanții operatorului telefonic au cerut scuze familiei.


Distribuie