Manichiura spune TOTUL despre tine. Descoperă AICI cum ești în realitate

Distribuie

Mâinile sunt părți ale corpului supuse în fiecare zi unui mare efort. Pielea lor trebuie protejată împotriva factorilor nocivi din detergenți. Mâinile sunt și o oglindă a personalității femeii, iar culorile pe care le alegi pentru unghii pot spune mai multe despre tine decât crezi.

1. Roșu – Ești pasională

Nuanța de roșu arată că ești curajoasă si pozitivă, plină de pasiune și energie. Sunt numărate lucrurile care îți pot tăia planurile. Atunci când te îndrăgostești, ești foarte romantică.

2. Neon – Îți place să te evidențiezi

Fie că pleci în vacanță sau vrei să ieși în oraș și alegi manichiura neon, vrei să ieși în evidență. Ești mereu pusă pe șotii și distracție iar zâmbetul tău atrage toate privirile. Ești optimistă, curajoasă și îți plac experiențele noi.

3. Sclipici – Ești foarte activă, mereu pusă pe distracții

Ești mereu sufletul petrecerii și centrul atenției. Îți place să ai grijă de tine și ești mereu la patru ace.

4. Unghiuțe cu model – Ești foarte creativă

Pentru tine, unghiile sunt un fel de șevalet. Este una dintre modalitățile prin care te exprimi. Ai o fire creativă și o imaginație bogată.  În fiecare zi descoperi o nouă latură a personalității tale și vrei să te dezvolți mereu.

5. Tonuri nude – Ești foarte naturală

Calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la oameni este sinceritatea și îți place să spui lucrurilor pe nume. Nu poți ierta minciuna.  

6. Nuanțe metalice – Ești puternică

Pentru tine imposibilul nu există. Nu te doboară nimic și ești stâlpul de sprijin pentru mulți oameni.  Îți impui foarte ușor părerile dar nu te simți ofensată atunci când ceilalți au alt punct de vedere.


Distribuie
..