Lucrurile INCREDIBILE pe care le poţi face cu SÂNII

Distribuie

Sânii se află, cu siguranţă, pe lista celor mai de preţ „avuţii” ale unei femei, iar bărbaţii sunt fascinaţi de ei. Însă ţi-ai pus vreodată întrebarea cum te bucuri tu de sânii tăi?

Conştientizarea valorii lor te ajută să îţi creşti încrederea în sine, deoarece te accepţi aşa cum eşti şi te simţi confortabilă în propria piele. de asemenea, creşte şi nivelul de încredere pe care îl ai în timpul sexului, lucru care te ajută să ai orgasm mai des şi mai uşor.

Iată cum te poţi bucura la maximum de sânii tăi:

– Renuntă la sutien şi poartă un maieu/tricou din mătase. Senzaţia simţită la nivelul pielii este uimitoare.

– Când te relaxezi alături de iubitul tău pe canapea, lasă-l să îţi exploreze sânii pe sub sutien. Îi poate masa uşor cu vârfurile degetelor.

– Prinde-ţi mâinile la spate şi îndepărtează-le de corp. Mişcă mâinile spre dreapta, iar apoi spre stânga. Întinderile ajută sânii să se „relaxeze”.

– Cum să obţii un bronz perfect? Fă un duş şi exfoliază-ţi pielea. Masează apoi puţina vaselină cosmetica pe sfârcuri, pentru a le păstra coloritul natural. Aplică un autobronzant pe sâni. În cazul în care mergi la bronzat, roagă-ţi iubitul să aplice pe sâni o loţiune cu un factor de protecţie solară ridicată.

– Ţi-e mult prea cald la soare? Scoate un cub de gheaţă din paharul aflat în faţa ta şi trece-l uşor pe pielea din decolteu. 

– Cum să faci ca sânii tăi să pară mai voluptuoşi? Stai în faţa unei oglinzi, sub o lumină care vine de deasupra şi aplică un bronzer în zonele cu umbra de pe sâni. Prin punerea în evidenţă a umbrelor, sânii tăi vor parea mai plini.

 – Când aplici o loţiune de corp, răsfaţă-ţi sânii cu un masaj. Foloseşte mişcări circulare, făcute la o presiune medie şi masează de la bază spre partea superioară. 

– În mod strategic, pune petale de trandafiri peste sfârcuri, chiar înainte ca iubitul tău să vină în pat.

 – Vrei să ieşi în oraş fără sutien? Pentru a evita efectul de sfârcuri întărite, plasează plasturi speciali pe acestea. 

– Provoacă-l pe iubitul tău să îţi dea jos sutienul fără a se folosi de mâini. 

– Găteşte cină fără a purta sutien, aplică puţin sos de tomate pe sâni şi întreabă-l dacă e suficient de picant.

 – Foloseşte-ţi sânii pentru a-i oferi un masaj senzual pe spate. Foloseşte ulei de masaj din belşug.

 – Când te duci la sală, aplică puţină pudră de talc între sâni, pentru a evita transpiraţia în exces. 

– Dacă ai nevoie de o relaxare totală, renuntă la sutien/bustieră în timp ce eşti la sală. Închide ochii şi deconectează-te.

 – Şi sânii au nevoie de o exfoliere ca la carte. Înfăşoară-i într-un prosop cald timp de câteva minute. Aplică apoi un scrub gentil. Clăteşte şi aplică o cremă pentru piele sensibilă.

– În timpul menstruaţiei, când sânii se umfla şi devin sensibili, pentru a scapa de senzaţiile de discomfort, poţi pune o frunză de salată rece pe fiecare sân. Las-o acolo până se încălzeşte.

 – Arată-i sânii cu nonşalanţă când vă aflaţi în diverse locaţii: la o petrecere, la o plimbare în parc, în maşină etc. Important e să te vadă doar iubitul tău.

– Când eşti acasă, dezbracă-te şi lasă doar chiloţii pe tine. În faţa unei oglinzi, practică cea mai bună „poză” pentru sânii tăi. Aşteaptă-ţi iubitul când vine acasă în acea poziţie.

– Copiază stilul Madonnei şi găseşte-ţi propria versiune a celebrului sutien-con.

– Mergi la plajă cu prietenele şi faceţi topless.

 – Fă o donaţie în cinstea sânilor tăi unei fundaţii care se ocupă de sănătatea acestora.

 – La sală, axează-te şi pe mişcările pectoralilor. În timp, efectele se vor vedea la nivelul sânilor.

– Fă o şedinţă foto topless şi ascunde pozele. Când vei fi bătrână, te poţi uita cu nostalgie la cât de bine arătau sânii tăi.

 – Intră într-un magazin cunoscut (şi scump) cu lenjerie intimă şi probează modelele din cea mai nouă colecţie. Rasfaţă-te şi cumpără sutienul care îţi pune cel mai bine în valoare sânii.

– Numeşte o noapte pe săptămâna „noaptea topless” şi lasă-ţi sânii să „doarmă” liberi.

 – Măsoară-ţi sânii în timpul menstruaţiei, ca să vezi cu câţi centimetri s-au mărit faţa de dimensiunea lor normală.

femina.rol.ro.


Distribuie